repair handphone semenyih

Repair iPhone Cheras Maluri Pandan Sri Permaisuri & KL

Repair iPhone iPad Macbook Terbaik di Cheras Maluri & Pandan

Anda ada masalah dgn smartphone atau laptop anda?Masalah seperti lcd phone crack atau battery cepat drain ? Kami boleh selesaikan masalah anda sepantas 30 minit sahaja untuk masalah minor seperti ini.Macam mana repair face to face ni?

Kami pakar repair iphone cheras secara face to face (depan depan) dalam masa 30 minit sahaja untuk masalah minor. Seperti tukar screen iphone cracked atau battery kembung atau phone tak boleh charge. Jadi anda tak perlu lagi takut untuk tinggal phone atau takut sparepart tidak original yang digunakan.

Jika anda mencari kedai repair iphone cheras face to face yang trusted. Area yang kami cover :

📌 Cheras/ Balakong
📌 Bukit Mahkota Cheras
📌 Cheras Permaisuri
📌 Cheras Bandar Tun Hussien Onn

Our Services :
🎯 LCD Replacement
🎯 Battery Replacement
🎯 Camera Replacement
🎯 Ribbon Power Replacement
🎯 Motherboard issue runner can collect phone

Our Expertise:
✅ Repair secara FACE TO FACE 
✅ Warranty minimum 3 bulan
✅ 100% Trusted
✅ Spareparts Original Manufacture
✅ More than 100 Testimony satisfied customers

REPAIR IPHONE KL CHERAS

repair iphone cheras
REPAIR IPHONE CHERAS

Jika anda ingin merasakan pengalaman repair iphone Cheras secara face to face , anda boleh roger team kami.  Tiada lagi keraguan untuk repair iphone shah alam keselamatan dan privacy anda adalah keutamaan pihak kami di The Apple Studio. 

iPhone 11 & 11 Pro Pecah berderai jatuh masa main gym pastu kena lenyek dengan dumbbell 💪🏻.  Kita terus suggest salin body original untuk mengekalkan water resistant punya function. Tukar LCD Baru Original dan Body Original. Siap kami bagi free tempered glass dan juga tips untuk penjagaan phone ✅

LCD Screen Replacement

repair lcd iphone

iPad Tablet Touchscreen Replacement

tukar screen ipad mini

Laptop/Macbook Services

repair laptop

Customer`s Review

Our Blog

46 thoughts on “Repair iPhone Cheras Maluri Pandan Sri Permaisuri & KL”

  1. kedai repair iphone ni boleh siap on the spot ke? problem battery drain laju sgt. baru lepas tukar battery 2 bulan lepas kt kl.

    1. hi , kalau dah pernah tukar battery tapi tetap drain laju itu mungkin masalah di u2ic. motherboard issue. so kena repair ic dulu baru masalah tak akan berulang kembali

    1. Hello, musim PKP ni kami buka by appointment sahaja. Customer drop off device. lepas siap repair then baru boleh collect. Also available Pickup & Delivery using Grab Mr Speedy or Lalamove at your own cost

  2. Hi.. kat sini boleh repair smartphone Sony Xperia XZs dan XZ2 Premium tak? Sye ade masalah bateri untuk kedua2 phone tu..

  3. Hai. Nak tanya. Kalau iphone tak boleh nak On sebab ape ye. Battery sebelum tak boleh nak on ade 76%. Sekarang tak boleh on. Cas pun tak detect

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/theapple/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420