repair screen phone murah shah alam

Repair iPhone iPad Macbook Putrajaya Cyberjaya Puchong

Kedai Jual & Repair iPhone Putrajaya

Anda ada masalah dgn iphone seperti lcd tak boleh touch atau iphone tak boleh on ? Masalah seperti lcd phone crack atau battery cepat drain

Kami boleh selesaikan masalah anda sepantas 30 minit sahaja untuk masalah minor seperti ini.Macam mana repair face to face ni?

Kami pakar repair iphone putrajaya cyberjaya anda secara face to face (depan depan) dalam masa 30 minit sahaja untuk masalah minor. Seperti tukar screen iphone cracked atau battery kembung atau phone tak boleh charge. Jadi anda tak perlu lagi takut untuk tinggal phone atau takut sparepart tidak original yang digunakan.

Jika anda mencari kedai repair phone Putrajaya Cyberjaya Dengkil yang trusted boleh roger team kami.

Our Services :
🎯 LCD Replacement
🎯 Battery Replacement
🎯 Camera Replacement
🎯 Ribbon Power Replacement
🎯 Motherboard issue runner can collect phone

Our Expertise:
✅ Repair secara FACE TO FACE 
✅ Warranty minimum 3 bulan
✅ 100% Trusted
✅ Spareparts Original Manufacture
✅ More than 100 Testimony satisfied customers

REPAIR ONSITE PUTRAJAYA

repair iphone putrajaya
REPAIR IPHONE PUTRAJAYA

Repair Iphone 5 plus jatuh pecah screen lcd & Battery replacement masa main gym pastu kena lenyek dengan dumbbell 💪🏻. Senyum je sebab jumpa kedai kami yang buat repair face to face. Tak perlu tinggal phone lama lama. Siap kami bagi tips untuk penjagaan phone lagi ✅

Jika anda mencari kedai repair phone murah di area Putrajaya Cyberjaya boleh klik button whatsapp utk direct bertanya pada technician kami

Repair LCD Phone Screen

repair lcd iphone

iPad Tablet Touchscreen Replacement

tukar screen ipad mini

Laptop/Macbook Services

repair laptop

Customer`s Review

Our Blog

23 thoughts on “Repair iPhone iPad Macbook Putrajaya Cyberjaya Puchong”

  1. Pingback: 30 Minit Repair iPhone iPad Macbook Face2Face Setapak & KL

  2. Iphone 5S screen tak hidup, cuma ada cahaya2 sikit…masalah apa ye? dan berapa kos nak baiki? terima kasih

  3. Hamizun Hamzah

    Nak tukar bateri iphone 6s tapi kalau dapat tukar casing sekali lagi bagus sebab dah lama kembang tak mau balik asal. Berapa harga bateri sahaja atau sekali harga casing. Ada servis face to face ke?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/theapple/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420