repair iphone cheras

Kedai Repair iPhone iPad Nilai Sepang KLIA

Anda ada masalah dgn smartphone atau laptop anda?Masalah seperti lcd phone crack atau battery cepat drain ? Kami boleh selesaikan masalah anda sepantas 30 minit sahaja untuk masalah minor seperti ini.Macam mana repair face to face ni?

Kami pakar repair handphone anda secara face to face (depan depan) dalam masa 30 minit sahaja untuk masalah minor. Seperti tukar screen iphone cracked atau battery kembung atau phone tak boleh charge. Jadi anda tak perlu lagi takut untuk tinggal phone atau takut sparepart tidak original yang digunakan.

Jika anda mencari kedai repair iphone face to face yang trusted. Area yang kami cover :

📌 Bangi/ Kajang
📌 Semenyih/ Nilai Mantin
📌 Putrajaya/ Cyberjaya/ Dengkil
📌 Puchong/ Seri Kembangan/ Serdang
📌 Cheras/ Balakong

Our Services :
🎯 LCD Replacement
🎯 Battery Replacement
🎯 Camera Replacement
🎯 Ribbon Power Replacement
🎯 Motherboard issue runner can collect phone

Our Expertise:
✅ Repair secara FACE TO FACE 
✅ Warranty minimum 3 bulan
✅ 100% Trusted
✅ Spareparts Original Manufacture
✅ More than 100 Testimony satisfied customers

REPAIR IPHONE ONSITE

Repair iphone KL
REPAIR IPHONE 11

Repair iPhone Murah Area Nilai Mantin Sepang dan berdekatan. Ini adalah antara model terbaru tahun 2020 iaitu iphone 11 dan iphone 11 pro max. Customer pakai tak sampai 2-3 bulan dah pecah & rosak macam2 haha.

 

LCD Screen Replacement

repair lcd iphone

iPad Tablet Touchscreen Replacement

tukar screen ipad mini

Laptop/Macbook Services

repair laptop

Customer`s Review

Our Blog

laptop tak boleh on
repair macbook

Laptop / Macbook Tak Boleh On?

https://youtu.be/TTbeKQOwSOQKedai Repair Laptop KL Jika anda mencari kedai repair laptop Selangor KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop atau macbook

Read More »

48 thoughts on “Kedai Repair iPhone iPad Nilai Sepang KLIA”

  1. Terbaekk. Dorg repair iphone face to face depan sy sndiri. Jadi tak takut hilang pape. Trusted kedai repair handphone or laptop area Nilai Sepang Putrajaya dan berdekatan

  2. hi lcd iphone 6 saya problem.. sbb terjatuh so screen blank bahagian kiri phone.. berapa ya kena cas?

  3. Hi, iphone 7+ saya jatuh and then screen terus gelap. Agak agak masalah apa ye and brapa hrga nak fix? Sy tggal area Sepang

  4. Aizam Nazir Abd Aziz

    salam bos

    hp samsung J7+ saya jatuh.. lepas tu terus tidak berfungsi.. blh repair ke? kalau blh.. berapa range harga utk repair?

  5. Haiii iphone 5 memerlukan pertolongan anda. Bagaimana saya mahu hubungi anda? saya memerlukan servis dan repair iphone 5 saya ni. banyak keje dalam tu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/theapple/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420