repair macbook bangi

Repair Macbook iMac Kajang Bangi Putrajaya

Repair Macbook  

Bangi Kajang

Anda ada masalah dgn imac macbook atau laptop anda?Masalah seperti lcd macbook crack atau battery macbook cepat drain ?  

Jika anda mencari kedai Bangi Kajang Putrajaya untuk baiki macbook masalah seperti tak macbook tak boleh on atau macbook stuck logo, masalah kipas tidak berfungsi, laptop cepat panas? Antara masalah lain yang sering dihadapi pengguna laptop dan macbook adalah :

🚫 REPAIR MACBOOK BANGI – TAK BOLEH ON
🚫 MACBOOK SLOW & HANG 
🚫 Macbook WIFI PROBLEM
🚫 MASALAH SCREEN
🚫 REPAIR MACBOOK CAJ TAK MASUK
🚫 SPEAKER TAK BUNYI
🚫 REPAIR MACBOOK KEYBOARD TAK DETECT
🚫 UPDATE WINDOWS
🚫 FORMAT DAN SOFTWARE
🚫 UPGRADE RAM
🚫 TUKAR HARDISK/SSD

repair macbook bangi
Repair Macbook Murah Bangi Kajang putrajaya

Macbook Pro customer dari Bangi seksyen 8 ni masalah slow untuk boot up masuk menu. Lepas team kami diagnos rupanya harddisk lama sudah corrupt dan slowly akan dysfunction. Terus kami suggest untuk upgrade macbook kepada SSD teknologi terbaru untuk mengalami sendiri experience lebih laju berbanding hdd biasa untuk supaya kita membuat kerja dengan lebih efficient.

 Siap kami bagi tips untuk penjagaan macbook dan free service lagi ✅

LCD Macbook Replacement

repair laptop bangi
Macbook Pro tukar screen kaca untuk customer yang mencari kedai repair macbook bangi yang trusted

iMac/ Macbook/ Laptop Service

repair imac bangi

REPAIR MACBOOK BANGI

Customer`s Review

Our Blog

laptop tak boleh on
repair macbook

Laptop / Macbook Tak Boleh On?

https://youtu.be/TTbeKQOwSOQ Kedai Repair Laptop KL  Jika anda mencari kedai repair laptop Selangor KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop

Read More »

22 thoughts on “Repair Macbook iMac Kajang Bangi Putrajaya”

    1. Wslm tuan , macbook pro tahun berapa ye? boleh kami tahu detail ?

      upgrade storage biasanya kami suggest guna SSD untuk kelajuan 10x lebih berbanding HDD biasa.

      yup battery original macbook pro pun kami ada.

    1. hi , nk format laptop ni windows berapa? and apa masalah laptop tu yer? Jemput datang kedai kami boleh repair laptop macbook dan iphone .

  1. Pingback: Kedai Komputer Putrajaya Bangi & KL | The Apple Studio | 5 STAR REVIEW

  2. Pingback: Kedai Baiki Handphone & Laptop Bangi Kajang Putrajaya & KL | Sheikh Mobile

  3. Service laptop face to face terbaik di Bangi Kajang Kl sgt puas hati. Scary gila tgk bnyk habuk dlm laptop sbb lama sangat tak cuci.

    Thanks yer korg

  4. Laptop blinking… dah tukar screen baru but still blinking.. minta pendapat pakar.. laptop HP… Ini no saya 0193916306

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/theapple/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420