Servis Repair Laptop dan Macbook Bangi Nilai Putrajaya

Servis Laptop Face to Face 60 Minit

repair laptop

LAPTOP/MACBOOK ANDA SELALU PANAS DAN SLOW ?

[ TAHUKAH ANDA 70% PUNCA LAPTOP ROSAK KERANA OWNER TAK PERNAH SERVIS REPAIR LAPTOP & SERVIS REPAIR MACBOOK? ]

 

repair laptop murah

 

Cuci Habuk Terkumpul pada kipas laptop

 

FREE TIPS PENJAGAAN LAPTOP 

  • Servis repair laptop adalah langkah pertama untuk memanjangkan usia laptop anda.
  • Haba adalah musuh utama laptop.
  • Pastikan anda servis laptop anda sekurang kurangnya 6 bulan sekali.
  • Hantar laptop pada yang pakar sahaja.
  • Laptop yang dijaga dengan baik adalah laptop yang akan menggembirakan tuannya.
  • Jangan lengah untuk servis laptop sebelum anda sakit kepala repair laptop dengan kos yang lebih mahal lagi 

Kedai Repair Laptop Bangi Kajang 

Jika anda mencari kedai repair laptop Bangi Kajang KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop atau macbook kesayangan anda. Antara masalah lain yang sering dihadapi pengguna laptop dan macbook adalah :

🚫 REPAIR MACBOOK / LAPTOP / IPHONE CAN’T ON
🚫 MACBOOK / LAPTOP / IPHONE SLOW/HANG 
🚫 WIFI PROBLEM
🚫 MACBOOK / LAPTOP / IPHONE  MASALAH SCREEN
🚫 REPAIR MACBOOK / LAPTOP / IPHONE  CAJ TAK MASUK
🚫 SPEAKER TAK BUNYI
🚫 REPAIR MACBOOK /LAPTOP KEYBOARD TAK DETECT
🚫 UPDATE WINDOWS
🚫 FORMAT DAN SOFTWARE
🚫 UPGRADE RAM
🚫 TUKAR HARDISK/SSD

  • servis laptop murah bangi nilai

     

    repair laptop murah bangi nilai
  •  

    repair macbook murah nilai bangi
  •  

    repair speaker macbook
  •  

    repair wifi macbook rosak 

  •  

 

The Apple Studio

17g, jalan 8/35,

Seri bangi Seksyen 8

Bandar Baru Bangi Selangor

Landmark:

✅ Sebelah Kasih Ibu
✅ Sederet RSMY Naan Cheese

Click for location : 
 ==> http://bit.ly/AppleStudioBangi

Operation Hour:

Monday – Sunday 
11pm – 10pm

Friday 
3pm – 10pm

Review
Date
Service
Repair Laptop Murah Nilai Bangi Kajang
Rating
51star1star1star1star1star

18 thoughts on “Servis Repair Laptop dan Macbook Bangi Nilai Putrajaya”

    1. Wslm tuan , macbook pro tahun berapa ye? boleh kami tahu detail ?

      upgrade storage biasanya kami suggest guna SSD untuk kelajuan 10x lebih berbanding HDD biasa.

      yup battery original macbook pro pun kami ada.

    1. hi , nk format laptop ni windows berapa? and apa masalah laptop tu yer? Jemput datang kedai kami boleh repair laptop macbook dan iphone .

  1. Pingback: Kedai Komputer Putrajaya Bangi & KL | The Apple Studio | 5 STAR REVIEW

  2. Pingback: Kedai Baiki Handphone & Laptop Bangi Kajang Putrajaya & KL | Sheikh Mobile

  3. Service laptop face to face terbaik di Bangi Kajang Kl sgt puas hati. Scary gila tgk bnyk habuk dlm laptop sbb lama sangat tak cuci.

    Thanks yer korg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *