repair handphone semenyih

Kedai Repair Komputer Laptop & Macbook Putrajaya

Repair Laptop Putrajaya

repair laptop putrajaya

Antara Service Repair Laptop & Macbook 

  • Repair Laptop Screen di Putrajaya – link
  • Cuci Habuk Laptop di Putrajaya
  • Servis Lajukan Laptop di Putrajaya
  • Format Laptop di Putrajaya
  • – Menjual Laptop Murah di Putrajaya
  • – Membekal Laptop / PC bajet untuk industri
  • – Kursus online belajar niaga Laptop / Smartphone
  • – Perkhidmatan runner  sekitar Putrajaya

Pickup & Delivery Service - Repair Laptop Macbook Putrajaya

The Apple Studio boleh buat Pickup & Delivery Service untuk anda yang tak ada masa atau jauh dari kedai kami . Team runner kami akan terus ke location anda dimana jua anda berada. Runner collect laptop dan sejurus selepas siap baiki runner kam akan deliver kepada customer.

Jika anda mencari kedai repair laptop Putrajaya Bangi Kajang KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop rosak atau macbook kesayangan anda. Antara masalah lain yang sering dihadapi pengguna laptop dan macbook adalah :

🚫 REPAIR MACBOOK tak boleh on
🚫 Repair LAPTOP SLOW/HANG 
🚫 Repair laptop WIFI PROBLEM
🚫 MASALAH SCREEN
🚫 REPAIR MACBOOK Charge TAK MASUK
🚫 Repair SPEAKER TAK BUNYI
🚫 REPAIR MACBOOK KEYBOARD TAK DETECT
🚫 UPDATE WINDOWS
🚫 FORMAT DAN SOFTWARE
🚫 UPGRADE RAM
🚫 TUKAR HARDISK/SSD

kedai komputer putrajaya
Servis Cuci Macbook Pro

Testimoni Customer 5 Star

📌 Servis habuk dan replace thermal paste laptop anda adalah langkah pertama untuk memanjangkan usia laptop anda

📌 Haba adalah musuh utama laptop. Jangan sengsarakan hidup laptop

📌 Pastikan anda servis laptop anda sekurang kurangnya 6 bulan sekali

📌 Hantar laptop pada yang pakar sahaja untuk mengelak sebarang kecelakaan

📌 Laptop yang dijaga dengan baik adalah laptop yang akan menggembirakan tuannya

📌 Jangan lengah untuk servis laptop sebelum anda sakit kepala repair laptop dengan kos yang lebih mahal lagi 

Our Blog

laptop tak boleh on
repair macbook

Laptop / Macbook Tak Boleh On?

https://youtu.be/TTbeKQOwSOQKedai Repair Laptop KL Jika anda mencari kedai repair laptop Selangor KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop atau macbook

Read More »

12 thoughts on “Kedai Repair Komputer Laptop & Macbook Putrajaya”

    1. wslm boleh kak, biasa kami service cuci habuk dulu kat laptop. then kami suggest upgrade kepada SSD untuk better performance.

  1. Terbaik Service dorg ni. Datang rumah sy di Kota Damansara repair iphone on the spot. Lepas tu tak sampai 3 jam hantar balik macbook air replace battery baru. Recommended sangat2 utk user iphone dan macbook. Laptop phone brand lain pun depa bole repair. Keep it up guys

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/theapple/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420