repair iphone nilai

Pakar Baiki / Repair iphone Andorid Macbook dan Laptop

Kenapa perlu repair phone / laptop / gadget anda ?

Ramai orang berfikir bahawa “Baik tukar phone baru dari Repair” . Tahukan anda dgn repair phone anda dapat jimat hampir 50-70 % dari harga asal phone tu. So anda dapat menjimatkan wang perbelanjaan anda dan anda juga tak perlu lah nak membazir duit beli phone baru je tiap kali rosak. Lebih2 lagi repair iphone kerana harga iphone antara phone yang susah untuk turun harga. walaupun secondhand harganya tetap mahal. Jadi amatlah rugi kalau anda tak repair iphone dgn kami kedai repair iphone bangi yang murah dan face to face service 🙂

Kami di The Apple Studio menyediakan servis baiki / baik pulih / repair iphone ,handphone android , Macbook dan juga Laptop di area bangi kajang nilai secara face to face untuk masalah basic

The Apple Studio

Repair iPhone Bangi face to face ni mcm mana ?

Face to face repair iphone sepantas 20-60 minit  untuk minor problem. Contoh  seperti tukar lcd , bateri , charging port dan lain2 untukk warga Nilai Bangi Kajang Putrajaya sekitar dan berhampiran. Kami pakar repair iPhone Android Macbook dan Laptop.

Antara servis kami :

  • – Servis cuci dan format laptop
  • – Repair LCD screen rosak / cracked / gelap
  • – Repair battery kembung / cepat drain / auto restart
  • – Repair camera kabur / shaky / blur / gelap
  • – Repair cannot  charge
  • – Repair cannot on / auto shudown
  • – Replacement for home button
  • – Replacement housing/body
  • – iPhone Stuck logo
  • – Water damage
  • – Clear Virus Laptop / Smartphone
  • – Install software baru laptop / smartphone

Real Case 1 : Customer repair iPhone 7 LCD Screen Glass Cracked.

Dah survey banyak kedai bangi kajang semua mintak tukar lcd satu set dengan harga lcd rm800 siap upah pasang. Termenungku sendiri .. mana la den mampu nak bayar mahal2 ni.  .

Pusing pusing Bandar baru Bangi ni jumpa The Apple Studio  dengan tagline mereka repair iphone face to face je. Saya pun try la tanya kan masalah iphone saya ni. Mereka cakap ni boleh tukar glass saja. dlm 30-60 minit je siap ni. Alhamdulillah lepas tu kami keluar pergi makan sementara tunggu technician siapkan masalah iphone 7 screen cracked kami

repair iphone face to face murah

60 minit kemudian dapat panggilan daripada technician suruh datang untuk test phone yang dah siap tukar glass baru. Lepas check semua mmg puas hati. 

Jimat duit tak perlu tukar lcd 1 set dengan harga yang mahal. kalau anda mencari kedai baiki handphone atau laptop macbook , di sinilah tempat yang harus anda singgah. 

Handphone android pun mereka repair juga. Bukan specialist utk Iphone sahaja.

Tukar Outer Glass  iphone 7 siap 1 jam sahaja. Kami di The Apple Studio ada menyediakan khidmat tukar glass kepada mengguna smartphone ( certain model sahaja ) untuk menjimatkan lagi poket anda.

-Tak perlu lagi berhabis duit utk tukar lcd yang mahal.

-Tak perlu lagi anda menghabiskan duit dgn menukar satu set lcd jika hanya cracked glass.

Pickup & Delivery Service - Repair Laptop Murah

The Apple Studio boleh buat Pickup & Delivery Service untuk anda yang tak ada masa atau jauh dari kedai kami . Team runner kami akan terus ke location anda dimana jua anda berada.

Jika anda mencari kedai repair laptop Putrajaya Bangi Kajang KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop atau macbook kesayangan anda. Antara masalah lain yang sering dihadapi pengguna laptop dan macbook adalah :

– REPAIR MACBOOK CAN’T ON
– LAPTOP SLOW/HANG 
– WIFI PROBLEM
– MASALAH SCREEN
– REPAIR MACBOOK CAJ TAK MASUK
– SPEAKER TAK BUNYI
– REPAIR MACBOOK KEYBOARD TAK DETECT
– UPDATE WINDOWS
– FORMAT DAN SOFTWARE
– UPGRADE RAM
– TUKAR HARDISK/SSD

Untuk sebarang pertanyaan boleh terus klik Button dibawah ni 🙂

Repair iPhone Bangi Nilai – Murah & Cepat

 Kalau anda mencari cari dimana kedai repair iphone Bangi , Nilai Putrajaya , Puncak Alam , Selayang atau mana2 area Selangor , boleh terus whatsapp 014-8425949  Admin Aliff untuk dapatkan quotation harga . Kami ada runner yang cover certain area di Selangor jadi anda tak perlu risau.

 

The Apple Studio bukan sahaja menawarkan service untuk iPhone sahaja. Malah iPad, Macbook , laptop  dan juga phone android boleh dibaiki based on problem pada device tersebut. Bagi phone yang harga agak tinggi, jadi kos untuk membaikinya tidak dinafikan agak tinggi juga. Anda boleh datang ke kedai kami untuk kami troubleshoot phone anda secara percuma.

Boleh terus ke fb page kami di : The Apple Studio Nilai 016-7200232

Atau jika anda diluar kawasan whatsapp Admin Aliff 014-8425949

 

Facebook
Google+
Twitter
Review
Date
Service
Service Repair Iphone Android Macbook And Laptop
Rating
51star1star1star1star1star

15 thoughts on “Pakar Baiki / Repair iphone Andorid Macbook dan Laptop”

    1. Wslm tuan , boleh tiada masalah. biasanya kami akan format dan servis terlebih dahulu . kalau ada apa2 suggestion nnti technician kami akan inform kepada tuan 🙂

  1. Pingback: Kedai Baiki Handphone Bangi Kajang Putrajaya | Sheikh Mobile

  2. Pingback: Apple Device Specialist | Repair iphone dan android murah bangi kajang

  3. Pingback: Repair handphone area bangi kajang nilai sepantas 20 minit

  4. Pingback: Repair Laptop & Repair Macbook Specialist | The Apple Studio

  5. Pingback: Kedai Baiki Telefon & iPhone Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL | The Apple Studio

  6. Pingback: Kedai Komputer Bangi & Repair Laptop Murah | The Apple Studio | 5 Star Review

  7. Pingback: Kedai Komputer Putrajaya Bangi & KL | The Apple Studio | 5 STAR REVIEW

  8. Pingback: Kedai Repair Laptop & Handphone Nilai Putrajaya Sepang Murah | The Apple Studio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *