repair laptop murah

Kedai Repair Laptop Komputer & Macbook Bangi Kajang

Repair Laptop Bangi Kajang

Kami baiki laptop bangi kajang. Kami boleh juga baiki macbook dan komputer anda. Jika ada masalah seperti laptop slow, atau lcd laptop pecah, atau battery laptop kembung anda boleh hubungi segera klik link whatsapp kami. Kami baiki laptop area bangi bandar seri putra kajang semenyih serdang dan area berdekatan.  kami boleh baiki segala jenis Masalah seperti :

  • Repair Laptop cepat Panas 
  • Repair Screen Laptop Rosak
  • Baiki Laptop SLOW & berat
  • Baiki Laptop ada VIRUS
  • Repair Keyboard laptop ROSAK 
  • Repair Laptop Tak Boleh ON
  • UPGRADE SSD

Service Pickup & Delivery

The Apple Studio boleh buat Pickup & Delivery Service untuk anda yang tak ada masa atau jauh dari kedai kami . Team runner kami akan terus ke location anda dimana jua anda berada.

Jika anda mencari kedai repair laptop Bangi Kajang KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop atau macbook kesayangan anda. Antara masalah lain yang sering dihadapi pengguna laptop dan macbook adalah :

🚫 REPAIR MACBOOK CAN’T ON
🚫 LAPTOP SLOW/HANG 
🚫 WIFI PROBLEM
🚫 MASALAH SCREEN
🚫 REPAIR MACBOOK CAJ TAK MASUK
🚫 SPEAKER TAK BUNYI
🚫 REPAIR MACBOOK KEYBOARD TAK DETECT
🚫 UPDATE WINDOWS
🚫 FORMAT DAN SOFTWARE
🚫 UPGRADE RAM
🚫 TUKAR HARDISK/SSD

Untuk sebarang pertanyaan boleh terus klik Button dibawah ni 🙂

Tips Penjagaan Laptop & Macbook

  • Servis repair laptop adalah langkah pertama untuk memanjangkan usia laptop anda.
  • Haba adalah musuh utama laptop.
  • Pastikan anda servis laptop anda sekurang kurangnya 6 bulan sekali.
  • Hantar laptop pada yang pakar sahaja.
  • Laptop yang dijaga dengan baik adalah laptop yang akan menggembirakan tuannya.
  • Jangan lengah untuk servis laptop sebelum berlaku apa2 kebakaran atau litar pintas pada bahagian eletronik motherboard. anda sakit kepala repair laptop dengan kos yang lebih mahal lagi 
repair laptop bangi

Repair Laptop Screen Bangi - Kedai Komputer Bangi

kedai repair laptop

Anda ada masalah screen berjalur ? atau lcd ada dead pixel ? jangan risau kerana kedai baiki laptop BANGI dapat selesaikan masalah anda.

Gambar diatas laptop customer kami dari Seksyen 9 Bandar Baru Bangi yang mengalami masalah lcd cracked dalam sehingga mengakibatkan gangguan pada panel LCD Screen. Tak boleh keluar display yang elok dan perlu membuat replacement lcd baru . Kami pakai repair laptop di Bangi , Kajang Putrajaya

Our Blog

laptop tak boleh on
repair macbook

Laptop / Macbook Tak Boleh On?

https://youtu.be/TTbeKQOwSOQ Kedai Repair Laptop KL  Jika anda mencari kedai repair laptop Selangor KL yang trusted dan murah, The Apple Studio sedia membantu untuk selesai kan masalah laptop

Read More »

16 thoughts on “Kedai Repair Laptop Komputer & Macbook Bangi Kajang”

  1. Salam…laptop sy ade masaalah UWF error…so bnyk bende dia effeected..mula tu x bleh baca drive…skrg x bleh main game pulak…bila check under device manager..graphic card ade problem..dia kluar ni windows cannot load the device driver for this hardware (code 39) pastu audio device pun effected

  2. hii saya nak tanya kalau power button tu rosak kena tukar semua kee tak eh ? laptop saya terjatuh dan power button dekat belah tepi tuu rosakk dah tak boleh nak onn huhu

  3. Hi. Boleh repair laptop brand Acer?
    -Screen laptop saya bermasalah
    -perlu sentiasa charge kalau nak guna, kalau tak akan ter off sendiri
    -speaker pecah
    -ada jual charger laptop?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/theapple/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420