Lcd Screen Auto Touch iPhone 6 Plus

Iphone 6 plus masalah ghost touch. Selalu je touch sendiri tak tekan apa pun. Lepas kami diagnos rupanya ada masalah di bahagian touch ic dan juga lcd.

Repair iphone auto touch 

Kat mana nak cari tempat repair iphone face to face siap 20 minit je repair ni?

Kedai baiki iphone dan android phone kajang bangi cheras putrajaya nilai
The AppleStudio lah tempat yang anda cari. Pengalaman repair smartphone 5 tahun. Certified technician.
Kami baiki semua jenis handphone termasuk iphone asus samsung xiaomi huawei sony etc. 
Sepantas 20 minit untuk masalah minor seperti tukar lcd, bateri, charging port dan sebagainya.
Specialist motherboard iphone repairing utk segala masalah seperti tak boleh on, u2ic , harddisk, cpu, dan lain lain. 
Baiki masalah water damage, cant on, no service, no display, no sound etc

The Apple Studio

Level 1, 

PT 9899 , Putra Point,

Jalan Bbn 1/3h,

71800 Bandar Baru Nilai,

N. Sembilan

Click for location : 

Https://goo.gl/zCSoH9

#iphonemurah #iphonemurahkajang #iphonemurahbangi #repairiphonefacetoface #repairiphonemurahbangi #repairiphonemurahkajang #repairiphonemurahnilai #repairiphoneputrajaya

#screeniphonemurah #batteryiphonemurah #repairiphoneklia #baikihpmurah #baikiiphone #kedaibaikiiphone #kedairepairiphone

#repairlaptopbangi

#repairlaptopkajang

#repairlaptopsemenyih

#repairlaptopserdang

#repairlaptopcheras

#repairlaptopnilai

#repairlaptopsenawang

#repairmacbookbangi

#repairmacbookkajang

#repairmacbooksemenyih

#repairmacbookserdang

#repairmacbookcheras

#repairmacbooknilai

#repairmacbooksenawang

#repairphonebangi

#repairphonekajang

#repairphonesemenyih

#repairphoneserdang

#repairphonecheras

#repairphonenilai

#repairphonesenawang

#repairiphonebangi

#repairiphonekajang

#repairiphonesemenyih

#repairiphoneserdang

#repairiphonecheras

#repairlaptopmurah

#repairmacbookmurah

#repairphonemurah

#repairiphonemurah

Review
Date
Service
6 Plus Auto Touch Problem
Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *