repair iphone

repair iphone bangi

Kedai Baiki Telefon & iPhone Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KL

Kedai Baiki Telefon – Sepantas 20 minit  Anda ada masalah dgn telefon bimbit anda seperti lcd crack atau battery cepat drain ? Kami boleh selesaikan masalah anda sepantas 20 minit sahaja untuk masalah minor seperti ini.  Kedai Repair Handphone Bangi – Repair Secara Face to Face Macam mana repair face to face ni? Kami pakar …

Kedai Baiki Telefon & iPhone Bangi Kajang Nilai Putrajaya & KLRead More »

repair iphone nilai

Pakar Baiki / Repair iphone Andorid Macbook dan Laptop

Kenapa perlu repair phone / laptop / gadget anda ? Ramai orang berfikir bahawa “Baik tukar phone baru dari Repair” . Tahukan anda dgn repair phone anda dapat jimat hampir 50-70 % dari harga asal phone tu. So anda dapat menjimatkan wang perbelanjaan anda dan anda juga tak perlu lah nak membazir duit beli phone …

Pakar Baiki / Repair iphone Andorid Macbook dan LaptopRead More »